Massages en volwassenencoaching

Aromatouch

Heeft u of uw kind last van fysieke klachten, zoals hoofdpijn? Een ontspannende massage op basis van de AromaTouch technieken en oliën kan vaak de oplossing zijn. Door wrijftechnieken in combinatie van de helende werking van etherische oliën wordt uw lijf als het ware weer gereset.

In de AromaTouch techniek worden 8 pure en krachtige essentiële oliën van het merk doTERRA ingezet om het lichaam te ondersteunen op verschillende vlakken: ontspanning, het imuunsysteem, gezonde ontstekingsniveau en het bereiken van een homeostasis: het ultieme balanspunt van alle lichaamssystemen.

Deze techniek van rug en voeten van ongeveer 45 minuten, combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen. De zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en ondersteund de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door constant contact te houden en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In deze maatschappij leven we vaak langs elkaar heen. Deze massage kan de mogelijkheid geven om contact te maken met de mensen in het gezin op een vriendelijke en liefdevolle manier.

De essentiële olie die laag op laag wordt aangebracht trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt van homeostasis uitgelokt waarop alle systemen precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen. Het is belangrijk na de massage goed te drinken zodat de afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Uitleg van de werking van de 8 verschillende oliën:
Balance & Lavendel: zorgt voor ontspanning
Melaleuca & OnGuard: werkt diep in op het imuunsysteem
AromaTouch & DeepBlue: zorgt voor een gezond ontstekingsniveau
Sinaasappel & Pepermunt: zorgt voor de homeostasis, alle systemen zijn weer in balans


Volwassenen(wandel)coaching

Soms zit je even niet lekker in je vel. Je hebt de behoefte om de energie weer te laten stromen. In je werk, in je privé. Het is fijn als het allemaal in balans is. Samen zoeken we naar wat bij jou past. We gaan naar buiten, hebben gesprekken, kunnen je familie (systeem) inzichtelijk maken door systeemcoaching. Samen zoeken we naar wat voor jou goed voelt om de energie weer te laten stromen. Ook de aromatouch kan helpend zijn.